Lypossage

Lypossage™ is een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld is door Charles Wiltsie. Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage™ behandeling nodig. Het beste resultaat zult u hebben na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer. 

In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon. Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen.

De Lypossage bestaat uit twee zones.

  • Zône 1: de buik, billen en boven benen
  • Zône 2: de rug, armen en borst.

Een kuur duurt 5 a 9 weken, de behandeling is 2 keer per week. U volgt 10 tot 18 sessies, dat is per persoonverschillend.

Tijdens u eerste afspraak volgt een intake gesprek, u wordt gemeten en er worden foto’s van u gemaakt. Daarna volgt de eerste Lypossage behandeling.

In het eind consult worden alle resultaten doorgenomen en besproken hoe de onderhoud behandelingen gaan plaats vinden. Met een consult per maand zal u blijvende resultaten behouden.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Wat andere zeggen

Marchena massage wordt door de klanten gewaardeerd met :

4.46/5 (80)

Wilt u weten wat andere klanten over Marchena massage schrijven of wilt u Marchena massage ook beoordelen?

vul hier uw beoordeling in.

Recente reacties
Eerste indruk
9,1
Service
9,5
Prijs / kwaliteit
9,2