review pagina

Beoordeel ons

Heeft u ook een geweldige ervaring gehad bij Marchena Massage?
Wat vond u van de salon, de service, de masseur, de prijs, de kwaliteit?

Marchena Massage hecht er waarde aan als u als klant de tijd zou willen nemen om ons en onze service te beoordelen.
Daarom vragen wij u om dit formulier in te vullen en te versturen.

Bij voorbaad bedankt.

Luis.

Wat anderen zeggen over Marchena Massage

 

 

Adhuna zei op 21 december 2018,

Dhr. Marchena is een zeer vriendelijke man en is zeer kundig in zijn werk als masseur! Dit merk ik aan de manier hoe hij zijn massagetechnieken toepast. Hij legt tijdens de massage extra nadruk op de plekken waar ik de meeste klachten ondervindt. Hij voert zijn werk passievol, kalm en met aandacht uit. Hij is de enige masseur waar ik dik tevreden mee ben en ik blijf het massage traject voor 100 procent bij hem voortzetten.

 

KC Bialek zei op 15 december 2018,

Fantastische Massage, eindelijk iemand die onwijs vakkundig is en dit met invoelingsvermogen en absoluut magische handen combineert. Ik kom regelmatig en altijd is hij precies raak en voel ik mij herboren. Geheel getoetst aan mijn wensen en wat mijn lichaam nodig heeft, van diep-tissue-sportmassage tot heerlijke ontspanning en volledig in de watten gelegd worden. Een absolute aanrader.

 

Suzanne zei op 7 december 2018,

I’ve been Luis’ client for many years now. He is very professional massage therapists, kind, compassionate and highly skilled. Luis is thoughtful in his approach and each session has left me feeling rejuvenated and relaxed. The salon is a calm and soothing place to enjoy massage. I always glad that I have gifted myself with a regular massage there. Thanks a lot, Luis!

 

Samantha Robijn zei op 29 november 2018,

Luis komt bij ons thuis en hij weet precies waar de knopen zitten en weet die ook goed weg te masseren we zijn altijd helemaal herboren als hij is geweest top vent en een hele lieve man ik zou het zeker aanraden aan iedereen

 

Rob van Schaick zei op 22 oktober 2017

Eindelijk een goede Masseur die aanvoelt wat je nodig hebt. Ik had last van knopen in mijn rugspieren, maar die wist luis binnen een halfuurtje vakkundig weg te masseren! Verder heeft de goede man een breed scala aan soorten massage dus terug komen doe ik zeker. Echt een aanrader!

 

Diana van der Vijver zei op 1 oktober 2017

Kom net bij luis marchena massage vandaan.
Ik kon niet meer op of neer van de pijn in mijn onderrug en pijn in rechterschouder. Na een goede massage en aandacht voor mijn klacht. Kan ik weer fijn het weekend in. Heel deskundige en fijne masseur. Gelijk weer een afspraak gemaakt. Dank je wel luis.

 

Sandra Bruijn-Nettekoven zei op 19 oktober 2017

Luis is aimable, integere man.
Een zeer bekwame masseur met goede massagetechnieken.
Zeker een aanrader!

 

Jordi Knijpinga zei op 14 maart 2017

Nu 2 x bij luis geweest (door gestuurd door mijn vader) en het was top!!!
Ik kom vaak bij de masseur en kan uit ervaring spreken dat dit wel 1 van de beste masseurs is die ik heb gehad ( loop al 2 jaar met klachten in de rug en nek en heb na 2 behandeling al veel minder last)..
Luis bedankt en tot volgende x

 

Robbert en Sheiry lathouwers zeiden op 19 februari 2017

Vandaag zijn we voor de eerste keer bij Luis geweest voor een heerlijke hotstone en ontspanning massage. Het was een heerlijke ervaring en verheugen ons alweer op de volgende keer.
Luis is een hele vriendelijke man en wij voelden ons direct op ons gemak, de kamer is heel leuk ingericht met heerlijke ontspannen muziek.
Hij masseert zeer goed en wij raden het zeker aan!

 

Rim van den Berg zei op 5 maart 2016

De meest fantastische massage gehad!! Ik kan niet anders zeggen dan tot volgende week!
Dank je Frans! voor het kaartje van deze geweldige masseur! En.. wat een goede site ook!
Duidelijk, overzichtelijk, handig en direct!
Super soepel en ontspannen de deur uitgelopen! meteen mijn man jaloers.. die mocht ook meteen!
2 zeer tevreden mensen! Heerlijk! Wat een ontspanning!
Beide na onze massage al turnend de rest van de dag doorgebracht! Super!
Enig klein minpuntje was de relax cd die steeds bleef hangen! hahahahaha!! Wat overigens wel handig was anders was ik in slaap gevallen en had ik weinig meegekregen van de fantastische massage! TOP!

 

Michelle zei op 18 december 2015

Top Top Top!!!

Echt een aanrader. Vriendelijk, respectvol, fijne massage handen, heerlijke rustgevende muziek en met gevoel een fijne massage gehad. Luis weet echt wat hij moet doen, ik ben heerlijk ontspannen herboren de deur uitgegaan.

Bedankt Amigo en tot snel!

 

Simone zei op 31 juli 2015

Het afgelopen jaar ben ik zo’n 8 keer door Luis Marchena gemasseerd. Door een zware en langdurige burn-out zat mijn gehele lichaam op slot. De eerste massage was behoorlijk heftig om te ervaren, omdat mijn lichaam nog vast zat. Na de eerste twee uur durende massage waren mijn stressklachten merkbaar verlicht. Ik ben Luis ontzettend dankbaar voor zijn hulp bij het terug krijgen van mijn gezondheid. De massages waren werkelijk geweldig om te krijgen.
Hartelijk bedankt Luis en tot binnenkort!

 

Anne zei op 24 juli 2015

Bijna een jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Luis voor een zwangerschapsmassage. Wat was dat heerlijk ontspannen zeg! Maar met de kleine thuis sindsdien geen tijd meer gehad. Tot ik een paar dagen geleden mijn rug overbelastte op mijn werk. Ik kon toch niet werken en een massage leek me heilzaam. Ik had niet verwacht dat Luis het hele probleem weg zou krijgen, maar dat was wel het geval!
Hij had wel iets meer tijd nodig dan afgesproken, maar daar vroeg hij niks extra voor. Volgens mij is het zijn eer om je weer met nieuwe energie de deur uit te zien gaan.
Luis, je bent een topper en ik kom zeker vaker!

 

Sharina Zwanenburg zei op 30 juni 2015

Via mijn man, collega van Luis in aanmerking gekomen met Marchena massage voor een zwangerschapsmassage.
Ik was rond die tijd 28 weken zwanger en de zwangerschapskwaaltjes gingen langzaam aan toenemen, ik had destijds een erg druk leven, was veel aan het werk en gaf mezelf te weinig rust.

Tijdens de zwangerschapsmassage bij Luis voelde ik mezelf direct op mijn gemak.
Het was een zeer rustgevende massage, ik kon volledig tot rust komen, ontspannen en genieten!
Luis is zeer vriendelijk, respectvol en betrokken en geeft de zwangerschap massage met veel kennis en aandacht.
Inmiddels ben ik bevallen, maar ga zeker binnenkort weer even langs voor een heerlijke massage.

Bedankt en tot snel Luis, je ben een echte vakman!