Beoordeel Marchena massage

U heeft een massage gehad bij Marchena Massage, bent u tevreden? Wij zouden het zeer op prijs stellen als u ons wil beoordelen op de volgende drie categorieën;

Hieronder kunt u zien hoe andere klanten ons beoordeelde;

4.46/5 (80)

Schrijf u beoordeling hieronder, alle reacties worden gecontroleerd op spam voor zij toegelaten worden

 


 

83 Responses to review

 • Ik ben de zoon van Luis en misschien is het niet perce “done” om een review te schrijven over je eigen vader. Daarom schrijf ik deze recensie puur objectief en gebaseerd op de laatste massage die ik van hem heb gekregen. Ik had al een aantal weken veel stres van werk en dat begon zich te uiten in mijn rug en schouders. Het was constant aanwezig. Ik besloot een ontspanningsmassage te nemen met de focus op me ruggebied. Na 45 minuten was de spanning en pijn voor 99% verdwenen!!. Ik had eigenlijk niet verwacht dat de pijn zo snel kon verdwijnen. Het is daarna ook niet teruggekomen. Deze massage was precies wat ik nodig had en me vader wist precies wat te doen. Dat getuigd van ervaring en deskundigheid. Daarom deze recensie. Ik ben super trots en blij dat hij mijn vader is, maar ook wel stiekem heeellll blij dat hij zo goed kan masseren. 😉 Aanrader!

 • Nu 2 x bij luis geweest (door gestuurd door mijn vader) en het was top!!!
  Ik kom vaak bij de masseur en kan uit ervaring spreken dat dit wel 1 van de beste masseurs is die ik heb gehad ( loop al 2 jaar met klachten in de rug en nek en heb na 2 behandeling al veel minder last)..
  Luis bedankt en tot volgende x

 • Ik had de afgelopen tijd vaker last van hoofdpijn. Was echt toe aan een massage. De combinatie hotstone en ontspanning is absoluut een aanrader. De hoofdpijn is sindsdien niet meer teruggekomen, en daarnaast is de massage gewoon erg lekker.

 • Vandaag zijn we voor de eerste keer bij Luis geweest voor een heerlijke hotstone en ontspanning massage. Het was een heerlijke ervaring en verheugen ons alweer op de volgende keer.
  Luis is een hele vriendelijke man en wij voelden ons direct op ons gemak, de kamer is heel leuk ingericht met heerlijke ontspannen muziek.
  Hij masseert zeer goed en wij raden het zeker aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat andere zeggen

Marchena massage wordt door de klanten gewaardeerd met :

4.46/5 (80)

Wilt u weten wat andere klanten over Marchena massage schrijven of wilt u Marchena massage ook beoordelen?

vul hier uw beoordeling in.

Recente reacties
Eerste indruk
9,1
Service
9,5
Prijs / kwaliteit
9,2